Afhaal Prijslijst

Bekijk hier onze meest recente afhaal prijslijst:

Uw bestelling kunt u ook telefonisch doorgeven, de gerechten staan dan eerder voor u klaar.

 

Plastic Tassen

In verband met wettelijke regeling zijn wij sinds 2016 verplicht kosten in rekening te brengen voor onze meegeleverde plastic tassen. Voor 1 tot 3 plastic tassen rekenen wij totaal € 0,10 (incl. BTW). Deze brengen wij automatisch in rekening.

U wordt aangeraden om uw eigen tas mee te brengen, omdat plasticverbruik te reduceren. Wanneer u onze plastic tas niet nodig heeft, verzoeken wij u vriendelijk om dit zelf tijdens het (telefonisch) bestellen aan te geven. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of kruisbesmetting van de producten veroorzaakt door eigen meegenomen tassen.

Plastic Bakken

Wij zijn vanaf 1 juli 2023 wettelijk verplicht om kosten in rekening te brengen voor plastic bakken. Om het niet te ingewikkeld te maken rekenen wij, ongeacht het aantal bakjes, €0,10 verpakkingentoeslag voor bestellingen van minder dan €20 en €0,30 toeslag voor bestellingen vanaf €20,00.

Daarnaast vragen wij u om geen eigen pannen of bakken mee te nemen, omdat dit voor ons logistiek te complex is. U kunt wel onbeschadigde plastic bakken en dekels van uw vorige bestelling inleveren, zodat u de verpakkingentoeslag retour ontvangt.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de informatiekanalen van de overheid:

www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/afval/regels-voor-wegwerpplastic

www.minderwegwerpplastic.nl